Rea

Först
Lite nya flugbilder.
Flugan nedan en hel vit wolly bugger som regnbågen föll för i flugströmmen kanon mönster för bågen.
Bilden därefter, en Humphy en så kallad ”fishfinder” perfekt att sätta på då du inte vet vad fisken äter av i ytan, kan imitera en mängd olika insekter.

Nu var det ett tag sen jag gjorde någon uppdatering här, har inte fiskat något sedan flugströmmen, endast jobbat och jobbat. Julen innebär enbart jobb om man jobbar i butik tyvärr och långa veckor. Tänkte dock försöka få tid att kasta efter lite havsöring någon kväll i veckan.

Däremot har jag shoppat lite nya fiskeprylar då Vapencentralen i Kalmar säljer ut alla fiskeprylar 50% rabatt! Tråkigt tycker jag, iogs handlar jag det mesta på Sportfiskecenter i Kalmar duktiga grabbar där inne. Men nu svek jag dem för denna gången och passade på att fynda diverse flugbindningsmaterial och lite kustwobblers för öringen. Passade också på att köpa mig en flugrulle som jag tänkte använda till mitt Sameo Back chili. Egentligen hade jag redan en rulle men det var ju trots allt rea och sedan blev det en fruktansvärt vacker kombination.

Tänkte också passa på att tipsa om en bra bok för alla flugbindare som jag fick nyligen i födelsedag. ”Fiskarens Flugguide” snygga bilder, schyst layout och nyttig info om bl a hur du skall fiska flugorna för bästa resultat. Kanonbra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s