Fint med pärlor.


Idag var det tänkt att det skulle bli en tripp för att fiska lite regnbåge, men vädret satte käppar i hjulet för det. Otroligt blåsigt och tråkigt så beslutade mig för att ställa in det och ägna dagen åt lite flugbindning och vedkörning istället.

Har fått lov att rota igenom sambons gamla pärllåda efter passande material till mina flugor, en del fynd blev det. Band de flesta flugorna på förtyngda, hullinglösa tjecknymf krokar. Ruskigt sugen på att få testa dessa som lär sjunka ner snabbt mot bottnen och förhoppningsvis kunna lura någon fisk till hugg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s