Lite flundror

Blev inget fiske varken i söndags eller igår på min lediga dag. Satsar på det till helgen istället.

Dock blev det en vända med familjen till City gross för att storhandla.
Passade då också på att besöka den lokale fiskehandlaren. Han sålde flundror för 9.90 kg! Så vi passade på och handlade 5kg orensade såklart.
Trots att jag är fiskare så äter jag relativt sällan fisk då jag faktiskt inte är så förtjust i fisk och jag tillämpa oftast catch and release. Men flundra är inte alls någon dum matfisk måste jag säga. Så jag och sambon rensade x antal flundror igår kväll och med en aning skrubbiga händer så har vi nu en frys full med goda flundror.

Skitfiske!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s