Mayfly – Bindbeskrivning

Här kommer en bindbeskrivning på en Mayfly bunden med en bakkropp av foam. Jag blev inspirerad av en video som en medlem på Edgeforum la upp, kommer dock inte ihåg adressen till den videon nu men här är min variant av en mayfly. Tekniken till bakkroppen går att använda till många andra flugor också, jag har b la bundit nattslände imitationer med liknande bakkroppar av foam, kommer bindbeskrivning på det framöver.

Det blev en tur till Örarevet häromdagen för att se om det fanns något öppet vatten men tyvärr har isen lagt sig där nu också. Mildare väder väntas till helgen, hoppas på ett antal plusgrader så att isen ger med sig.

Skitfiske på er!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s