Foammyggan – Bindbeskrivning

Här kommer en video på ett relativt nytt mönster för mig, men har funkat bra tidigt på säsongen. Fiskas som en fjädermygga och har ett bra ”häng” i vattnet. Dessutom syns den väl tack vare den vita foamen, enkel att binda och endast tre material som behövs förutom krok och tråd förstås, vit seal subistute, vit flashtråd och vit foam. Flugan är enkel att variera i olika färger men den vita är den som fungerat bäst för mig och jag personligen har en förkärlek till just vita flugor.

Skitfiske på er!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s