Ny fluglina

Jag fick i förra veckan chansen att pröva på en fluglina ifrån Scandinavian Fly Lines. Jag har handlat en hel del från dem tidigare och de har alltid varit bra prisvärda grejer. Men jag har aldrig testat deras linor tidigare, nu fick jag testa Distance Presentation WF6. Jag har aldrig varit någon långkastare av rang men med denna linan pressade jag ut fluglinan  30 meter med mitt Loop klass #5 spö. Riktigt trevlig lina med en klump på 10 meter och en runningline på 25 meter. Linan är tvåfärgad och klumpen orange och runninglinan är turkos.

DSC_3535

Jag har inte prövat den i vatten ännu utan endast i trädgården men den imponerade på mig och var väldigt lättkastad. Priset på linan är endast 179:- och det är verkligen en fantastisk lina för de pengarna.

För mer info kolla http://www.scandinavianflylines.com

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s