Vad händer 2015

Ja vad händer, det vet man ju aldrig.

torr3

Men mina personliga planer inom fisket är att  äntligen åka uppåt landet igen för att fiska harr och öring, 4 år sedan jag fiskade harr nu. Tanken är att hela familjen skall checka in på Älvdalens fiskeanläggning och utforska deras väl omtalade vatten. I övrigt så längtar jag efter Alsterån och torrflugesäsongen där, Norrbyströmmen och sedan en revansch i Bondemölla.

Mycket fokus kommer annars att ligga på gäddfisket och framförallt på sportfiskeföreningen som vi nu startat upp.

logga

Föreningen heter Torsåsbygdens sportfiskeklubb och vårt fokus kommer ligga på fiskevård, gemenskap och att skapa nya fiskevatten i vår kommun. Skall bli riktigt roligt och spännande. Föreningen har inte ännu fått ett bankkonto men så fort det är fixat skall vi börja värva medlemmar och vi kommer försöker anordna lite fiskeresor framöver och ha en del träffar där vi kör lite flugbindning och snackar fiske. Är det någon som är intresserad så kontakta mig på flugfiskarenismaland@gmail.com eller torsassportfiske@gmail.com

Kommer även fortsätta jobba med videos från fisket och flugbindningen det här året. Ser fram emot är grymt fiskeår!

Fick förresten hoppa i mina vadarbyxor idag dock inte för att fiska i utan för att fösöka dra upp vår båt som hade sjunkit under natten då stormen ”Egon” drog in. Efter mycket slit lyckades vi dra upp den oskadd på land men upptäckte dock att vadarna läcker så blir till att införskaffa ett par nya innan fisket drar igång igen på allvar.

Skitfiske på er!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s