Boktips – Made in Sweden

 

madeinsweden
Made in Sweden

Made in Sweden är titeln på denna nysläppta bok från Flugfiske i Nordens förlag. Ideén till boken kläcktes av Flugfiske i Nordens redaktör Lasse Hallberg och den duktige flugbindaren Niklas Dahlin. Tolv stycken av Sveriges bästa flugbindare visar här sina 2 favoritflugor med utförliga SBS på flugorna. Förutom detta får man också intressanta historier om flugbindarna och deras väg in flugbindningsvärlden. Väldigt intressant läsning och faktiskt ett par för mig nya namn inom flugbindningen. Många flugfiske och flugbindningsprofiler är med i boken som Niklas Dahlin, Niklaus Bauer, Lars – Åke Olsson och Daniel Smith mfl. Den enda jag saknade var väl Johan Klingberg men han har ju själv släppt ett flertal välskrivna flugbindningsböcker tidigare. Förorden i boken bjuder min första och största inspirationskälla på Lennart Bergqvist, riktig kul att läsa hans berättelse om den numera legendariska boken ”Flugbindning på mitt sätt

Boken finns att köpa här 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s