Kustfiskedag

or3

Idag har jag varit på kustfiskedag med föreningen. En av årets om inte den varmaste dagen för året gjorde att man kunde fiska i t-shirt denna dagen. Gassande sol och nästan stiltje var inga optimala förutsättningar. Men vi var 6 st fiskare som gav oss ut för att nöta längs kusten i vårt hemmavatten Örarevet. Fokus på näbbgädda framförallt men havsöring finns det här också och så mycket rapporter om havsöring som jag fått i år har jag nog aldrig tidigare fått från detta området.

or2

Näbbgäddorna har inte kommit in riktigt ännu, ett fåtal näbbgäddor hade vi som följde våra beten men inget mer. När näbbgäddan är inne brukar det se ut som att det koka på vattenytan och det är nog inte mer än en vecka bort innan vi kan se det här. Vi hade också följen av både havsöring och en Id hade jag som följde min fluga.

Under dagen fångades två st havsöringar men inga krokade näbbgäddor. Det får bli en runda till i veckan.

Skitfiske!
or1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s