Fisheco

Jag har fått chansen att börja blogga och finnas med på Fisheco sida. Så framöver kommer ni kunna läsa min blogg här –> Fisheco-Flugfiskaren

Går ni in på Fishecos sida så finns bloggarna under en flik längst upp till höger. Tillsvidare kommer jag att dela inlägg på båda sidorna men så småningom kommer de som går in via denna sidan att dirigeras om till den nya bloggen hos Fisheco. Skall bli grymt kul att finnas med på en av Sveriges största fiskesidor och jag hoppas att ni fortsätter följa mig där

21083473_10213805326465044_1625770854457131784_o

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s